Étterem hangulatát bemutató weboldal

#PIACRA-LÉPŐ-WEBOLDAL

Az ügyfél

A Vas Manci egy mediterrán fúziós étterem Budapest szívében. Legnagyobb erőségge az egyedi hangulatán túl, hogy az ételek nem csak finomak, de szemet gyönyörködtetőek is.

A történet és a kihívás

A Vas Manci 2018 tavaszán kezdett igazán ismerté válni, így szüksége volt egy weboldalra is. A legizgalmass igény volt, hogy az oldalra látogatónak hasonló vizuális élményben legyen része, mint az éterembe való belépéskor.

Kivitelezés

A helyszínen dolgoztunk

Annak érdekében, hogy a helyszín hangulatát igazán vissza tudjuk adni többször is kitelepültünk a helyszínre dolgozni, így nem csak a Vas Mancit ismertük meg de a vendégeket is.

Minden ételnek saját története van

Általában az étlapot egy letölthető fájlban szokták feltölti, de nem ez bizonyult a legcélravezetőbb megoldásnak. Dinamikus étlapot készítettünk és minden ételnek saját aloldala van, így az étterembe látogató vendégek a weboldalon nézik meg az ételek képeit és olvassák azok történetét.

A projekt jelenleg

Támogatás

Minden évszakban megújul az étlap. Rendszeresen segítünk feltölteni az új ételeket és esetenként teszt kóstolást is vállalunk 😀

Folyamatos fejlesztés

A rendszeres konzultáció mellett gyakran előkerülnek új apró igények az oldal javításához. Tervben van az odlal átalakítása a tejesítmény orientált csomagunkra, hogy okozzuk a felhazsnálói élményt.

Integrálás

A weboldal mellé fejlesztettünk egy rendelés felvevő és blokk nyomtató alkalmazást.

Már 2018 tavasza óta dolgozunk együtt. Ha technológiai segítségre van szükségem a srácokhoz fordulok, együtműködőek és segítőkészek. 

Lengyel Polett

Tulajdonos, Vas Manci

Gyere el ingyenes konzultációnkra

Ingyenes konzultációnkon egy személyes találkozó keretein belül ismerjük vállalkozásodat és céljaidat. Mindezek fényében megoldási javaslatokkal és tanácsokkal látunk el.