Kocsmatúra weboldal

#PIACRA-LÉPŐ-WEBOLDAL

Az ügyfél

A Budapest Pub Crawl Nation budapest egyik legjobb ár-érték arányú kocsmatúra szolgáltatása. Tapasztalt és helyi túravezetők kísérik végig a város legjobb kocsmáin a résztvevőket.

A történet és a kihívás

A régi weboldaluk elavult, így szerették volna felújítani, valamint továbbfejleszteni. Tervezés közben sorra jöttek újabb és újabb funkciók, a weboldal végül egy, a túravezetőknek készült mini alkalmazással is kiegészült, ahol az aznapi résztvevők listáját láthatják.

Kivitelezés

Látványvilág

Az alapítók vidám, élénk hangulatú weboldalt képzeltek el, mely szabadságot és a felfedezés iránti vágyat hangsúlyozza. 

Online feliratkozás

A weboldalra látogatóknak lehetőségük van feliratkozni egy tetszőleges dátumra kocsmatúrázni. A helyszínen a túravezetők a feliratkozások alapján látják, hogy hány emberes csoporttal indul az aznapi kocsmatúra.

A projekt jelenleg

Támogatás

Folyamatosan vannak újabb és újabb igények a weboldallal kapcsolatban, csapatunk pedig készséggel segít ezek megoldásában.

Folyamatos fejlesztés

A túravezetőknek készült alkalmazást szeretnénk a későbbiekben kiegészíteni, hogy lehetőség legyen helyszíni feliratkozásra is.

Integrálás

A jövőben kilátásban van egy központi back-office rendszer fejlesztése is, ahol a feliratkozások mellett a pénzügyeit is átlátja a cég.

2019 tavaszának végén kerestük meg a UX Jam-et, hogy nyár elején szeretnénk új weboldallal indulni. A projekt egy szempillantás alatt elkészült

Lamm Krisztián

Tulajdonos, Budapest Pub Crawl Nation

Gyere el ingyenes konzultációnkra

Ingyenes konzultációnkon egy személyes találkozó keretein belül ismerjük vállalkozásodat és céljaidat. Mindezek fényében megoldási javaslatokkal és tanácsokkal látunk el.