Közösségifinanszírozás platform

#WEBALKALAMAZÁS

Az ügyfél

Az Eygle célja, hogy okosszerződések segítségével automatizálják a közösségi finanszírozású projekteket. Elképzelésük alapján egy Kick-starter-hez hasonló platformot szeretnének, ahol az okosszerződés automatikusan biztosítja és érvényesíti a pénzügyi tranzakciókat. 

A történet és a kihívás

2019 tavaszán kezdtük el a közös munkát. Mivel csapatunknak akkor még idegen volt az okosszerződés, blokklánc és a hasonló témakörök, így több megbeszélésen keresztül gyűjtöttük az információt, mire megértettük a projekt célját. 

Kivitelezés

Funkciók listája

A megbeszélések eredménye volt, hogy össze tudtuk szedni az Eygle csapata által elképzelt platform indulásához szükséges funkciókat. Egy ilyen platform fejlesztése óriási költségekkel járhat, a mi megoldásunkkal azonban csak a legfontosabb funkciókkal kezdjük a tervezést.

Prototípus

A funkciók listája alapján megterveztük a felületeket, a tervek alapján pedig kattintható, interaktív prototípust készítettünk. A prototípus biztosítja, hogy az Eygle és a UX Jam is ugyanarra a megoldásra gondol, még mielőtt a fejlesztés elkezdődne.

A projekt jelenleg

Tervezés

A megbeszélések és a funkciók listája alapján megtervezzük a platform minimális működőképes verzióját és a tervek alaján prototípust készítünk.

Fejlesztés

A prototípus segít letesztelni az elképzeléseket, valamint segít megérteni a platform működését. Ez alapján el tudjuk kezdeni a fejlesztést.

A kezdetek óta nagyon szimpatikusak voltak a srácok és fiatalságuk ellenére meglepett a profizmusuk.

Csontos Norbert

Tulajdonos, Eygle

Gyere el ingyenes konzultációnkra

Ingyenes konzultációnkon egy személyes találkozó keretein belül ismerjük vállalkozásodat és céljaidat. Mindezek fényében megoldási javaslatokkal és tanácsokkal látunk el.