Rendelésfelvevő alkalmazás

#WEBALKALMAZÁS

Az ügyfél

A Vas Manci egy mediterrán fúziós étterem Budapest szívében. Legnagyobb erőségge az egyedi hangulatán túl, hogy az ételek nem csak finomak, de szemet gyönyörködtetőek is. Az étterem mindenben törekszik a prémium élmény biztosítására.

A történet és a kihívás

A Vas Manci 2018 tavasza óta partnerünk. A weboldal beüzemelését követően szükségessé vált, hogy egyedi blokkot tudjanak adni a vendégeknek. A piacon található megoldások mind havidíjasak vagy drágák, így egy egyszerű alkalmazás fejlesztése volt kilátásban. 

Kivitelezés

Funkciók és prototípus

A fő cél, hogy egy stílusos blokkot tudjon nyomtatni az étterem a logóval ellátva, amin a rendelt ételek vannak felsorolva árral és mennyiséggel. Ez sok kérdést felvetett, úgyhogy prototípust csináltunk pár nap alatt.

A használhatóság növelése

A prototípus alaján elkészítettük az alkalmazást és több hétig teszteltük az étteremben. A beüzemelést követően hetente frissítettük a funkciókat, mire megtaláltuk hogy hogyan a legkényelmesebb használni.

A projekt jelenleg

Támogatás

Az átadást követően is rendelkezésre állunk, és már tervezzük a következő fejlesztéseket. 

További fejlesztés

Több ötlet is  felmerült a továbbfejlesztésre. Az egyik legfontosabb az lenne, ha szét lehetne bontani a rendeléseket.

Már 2018 tavasza óta dolgozunk együtt. Ha technológiai segítségre van szükségem a srácokhoz fordulok, együtműködőek és segítőkészek. 

Lengyel Polett

Tulajdonos, Vas Mani

Gyere el ingyenes konzultációnkra

Ingyenes konzultációnkon egy személyes találkozó keretein belül ismerjük vállalkozásodat és céljaidat. Mindezek fényében megoldási javaslatokkal és tanácsokkal látunk el.