Weboldal nemzetközi diákoknak

#TELJESÍTMÉNY-ORIENTÁLT-WEBOLDAL

Az ügyfél

Az Erasmus Life Budapest (ELB) célja, hogy a nemzetközi diákoknak fergeteges élményekben legyen részük a Magyarországon eltöltött Erasmus féléveik alatt. Az ötlet Lisszabonban született meg amikor az alapítók szintén egy Erasmus félévben találkoztak.

A történet és a kihívás

A közös munkát 2019-ben kezdtük el, amikor a cég úgy döntött hogy megújítja online megjelenését. A cél, hogy növeljük a konverziót és hogy egy felhasználóbarát élményt nyújtsunk a diákoknak, hogy ezzel a bizalmukat és elköteleződésüket erősítsük az Erasmus Life Budapest felé.

Kivitelezés

Beszélgetés a felhasználókkal

Hogy közelebb kerüljünk az Erasmus programhoz, elmentünk az Erasmus Point Budapestbe dolgozni – ami egy közösségi tér az ELB támogatásával – hogy beszélgetni tudjunk a weboldal célközönségével. Így megismertük a legfőbb problémáikat és félelmeiket a Budapesti élettel kapcsolatban.

Diák közösség

Kutatásunk arra mutatott rá, hogy a nemzetközi diákoknak szüksége van egy megbízható és letisztult információforrásra hogy többet tudjanak meg Budapestről és az életről a városban. Terveink egyike, hogy élménybeszámolókat lehessen megosztani az Erasmus Life Budapest weboldalán a jövőben.

A projekt

A projekt jelenleg

Prototípus készítettünk a weboldalhoz, melyet a célközönség ki is próbált. Jelenleg folyik a weboldal fejlesztése a prototípus alapján. 

További tervek

Szeretnénk, ha a diákok meg tudnák osztani az élménybeszámolóikat a weboldalon. További terv, hogy összekapcsoljuk a weboldalt az ELB back-office alkalmazással.

Kiegészítés

A weboldal mellett csapatunk fejleszti az ELB működését támogató back-office alkalmazását.

2019 eleje óta vagyunk partnerek, ez alatt több sikeres projektet is végigvittünk. Elégedett vagyok a munkájukkal. 

Trombitás Károly

Tulajdonos, Erasmus Life Budapest

Gyere el ingyenes konzultációnkra

Ingyenes konzultációnkon egy személyes találkozó keretein belül ismerjük vállalkozásodat és céljaidat. Mindezek fényében megoldási javaslatokkal és tanácsokkal látunk el.